Coaching
op de Utrechtse Heuvelrug

Je draait vast. In je denkpatronen en in je manier van doen. Daardoor kom je tegen grenzen aan: op je werk, privé en bij jezelf.

Je wéét dat je deze situatie mede in stand houdt. Je probeert uit je patronen te komen. Maar je bent uitgedacht. Uit jezelf kom je niet verder. Dan is het tijd voor een coach.

 
 

Snel inzicht dankzij een praktische coach

 

Een coach heeft de frisse blik die je zoekt. Iemand die helpt je eigen denk- en gedragspatronen bloot te leggen. Als je die eenmaal ziet, kun je die steeds beter ombuigen of loslaten.

Een goede coach is iemand die je leert naar jezelf te kijken, zonder te oordelen. Het gaat om jouw inzicht, de verwondering over hoe jij kennelijk met problemen omgaat.

Een praktische coach

Je hebt geen zin om in je verleden te graven. Dat gaan we ook niet doen. We gaan wél uitzoeken hoe je met je problemen omgaat. Want dáárin schuilt de sleutel om jezelf uit je vicieuze cirkeltjes te halen.

Daar hoort praten bij. Maar niet te veel. We werken vooral samen aan snel inzicht verkrijgen. Met name door praktische (meditatie)oefeningen, die je dagelijks doet.

Contact opnemen

Een vrolijke coach

Van nature ben ik een vrolijk mens. Wees dus niet bang voor zware, sombere coachingsessies. Dat is ook helemaal niet nodig voor een effectief traject.

Dat wil niet zeggen dat ik het alleen maar ‘gezellig’ houdt. Ondertussen ben ik wel degelijk ook een directe coach. Iemand die je zegt waar het op staat. Stevig, maar altijd mild.

Bij mij ook geen zweeftaal, maar concrete adviezen waar je in je dagelijks leven iets aan hebt. Gebracht met een gezonde dosis zelfspot.

“Het heeft mij veel gebracht in werk en privé. 
De Tools die je aangeleerd worden tijdens de sessies van Helma zijn voor mij life-changing geweest. Ze zijn makkelijk inzetbaar en praktisch uitvoerbaar.”Anoniem (beoordeling: 9,1)
“De individuele coaching van Helma wordt gegeven vanuit rust, acceptatie, liefde voor het leven. Ik heb tactieken geleerd om me zelf tot rust te brengen en malende gedachtestromen te hanteren, waardoor ik positiever in het leven kan staan. 
Als bonus ben ik ook de tinnitus in mijn hoofd kwijt”Anoniem (beoordeling: 9,2)
“Ik heb een reeks sessies persoonlijke coaching bij Helma gehad, met ruimte om te oefenen en te reflecteren. Waardevol en inspirerend! Helma’s manier van werken kenmerkt zich door een mooie mix van nuchterheid, vriendelijkheid en humor en vormde een welkom rustpunt in een hectische periode.”Essa, adviseur Innovatie (beoordeling: 9)
 

Resultaat van mijn coaching

Meer rust in je hoofd. Je gaat helderder denken. Kunt makkelijker keuzes maken. Je leeft meer in het heden. Kunt genieten van het moment. Minder piekeren. Minder stress. Betere concentratie…

Is dat genoeg resultaat voor je? 😉

Contact opnemen
“Ik kan nu beter ‘dealen’ met wat het leven mij zoal brengt”Anoniem (beoordeling: 9,2)

Mijn coaching gaat niet eindeloos door

Ik bied je 1. een vastomlijnd traject: 8 tot 10 weken, 2 uur per week.
Iedere week geef ik je ‘oefensuggesties en opdrachten’ mee. En je oefent dagelijks, onder andere met mindfulness. De data, locatie en tijden bepalen we in overleg. Na het traject kun je in principe zelf door. Zelf aan de slag. Natuurlijk kun je daarna altijd nog bij me terecht voor ondersteuning en adviezen. Of opfrissessies. Dat is helemaal aan jou.
Of je kiest 2. voor een aantal losse sessies: op verschillende lokaties in de buurt van Utrecht.

Kosten

De kosten voor het totale coachingtraject zijn € 1850,- ex.btw.

Een investering die zich ruimschoots terugbetaalt in eindeloos meer levensgenot. Van onschatbare waarde.

 

Contact

Neem contact met me op als je een afspraak wilt maken of een vraag hebt.