Coaching
op de Utrechtse Heuvelrug of elders

Stel, je loopt vast. Dat kan vanwege de context waarin je leeft of werkt, of door je manier van denken en doen. Soms helpt het dan om samen met mij erop uit te gaan. Ik ben voor een keer jouw wandelcoach.  Met als doel: snel meer inzicht.

 
 

Snel inzicht dankzij een praktische coach

 

Een coach heeft de frisse blik die je zoekt. Iemand die je helpt je belemmerende denk- en gedragspatronen bloot te leggen. Als je die eenmaal ziet, kun je die steeds beter ombuigen of loslaten.

Een goede coach is iemand die je leert naar jezelf te kijken, zonder te oordelen. Het gaat om jouw inzicht, de verwondering over de context waarin je leeft en hoe jij daar kennelijk mee omgaat.

Een praktische coach

Je hebt geen zin om in je verleden te graven. Dat gaan we ook niet doen. We gaan wél uitzoeken hoe je met je problemen omgaat. Want dáárin schuilt vaak de sleutel om jezelf uit je vicieuze cirkeltjes te halen.

Daar hoort praten bij. Maar niet te veel. We werken vooral samen aan snel inzicht verkrijgen. Met name door praktische (meditatie)oefeningen, die je dagelijks doet. Een traject bij mij betekent altijd door de weeks oefenen en je brein trainen.

Contact opnemen

Een vrolijke coach

Van nature ben ik een vrolijk mens. Wees dus niet bang voor zware, sombere coachingsessies. Dat is ook helemaal niet nodig voor een effectief traject.

Dat wil niet zeggen dat ik het ‘gezellig’ houdt. Ondertussen ben ik wel degelijk ook een directe coach. Iemand die je zegt waar het op staat. Stevig, maar altijd mild.

Bij mij ook geen zweeftaal, maar concrete adviezen waar je in je dagelijks leven iets aan hebt. Gebracht met een gezonde dosis zelfspot.

“Het heeft mij veel gebracht in werk en privé. 
De Tools die je aangeleerd worden tijdens de sessies van Helma zijn voor mij life-changing geweest. Ze zijn makkelijk inzetbaar en praktisch uitvoerbaar.”Anoniem (beoordeling: 9,1)
“De individuele coaching van Helma wordt gegeven vanuit rust, acceptatie, liefde voor het leven. Ik heb tactieken geleerd om me zelf tot rust te brengen en malende gedachtestromen te hanteren, waardoor ik positiever in het leven kan staan. 
Als bonus ben ik ook de tinnitus in mijn hoofd kwijt”Anoniem (beoordeling: 9,2)
“Ik heb een reeks sessies persoonlijke coaching bij Helma gehad, met ruimte om te oefenen en te reflecteren. Waardevol en inspirerend! Helma’s manier van werken kenmerkt zich door een mooie mix van nuchterheid, vriendelijkheid en humor en vormde een welkom rustpunt in een hectische periode.”Essa, adviseur Innovatie (beoordeling: 9)
 

Resultaat van mijn coaching

Meer rust in je hoofd. Je gaat helderder denken. Kunt makkelijker keuzes maken. Je leeft meer in het heden. Kunt genieten van het moment. Minder piekeren. Minder stress. Betere concentratie…

Is dat genoeg resultaat voor je? 😉

Contact opnemen
“Ik kan nu beter ‘dealen’ met wat het leven mij zoal brengt”Anoniem (beoordeling: 9,2)

Mijn coaching gaat niet eindeloos door

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek zien we of het over en weer klikt en of ik inderdaad iemand ben die je goed verder kan helpen. Zo ja, dan maken we een soort plan van aanpak.
Jw kunt kiezen uit twee mogelijkheden:
een knipkaart voor losse wandelsessies van 1,5 uur.  Of een vastomlijnd traject: 8 tot 10 weken, 2 uur per week. Iedere week geef ik je ‘oefensuggesties en opdrachten’ mee. En je oefent dagelijks, onder andere met mindfulness. De data, locatie en tijden bepalen we in overleg. Na het traject kun je in principe zelf door. Zelf aan de slag. Natuurlijk kun je daarna altijd bij me terecht voor ondersteuning en adviezen.
Dat is helemaal aan jou.

Kosten

De kosten voor het totale coachingtraject zijn afhankelijk van de tijd en de lokatie waar we samenkomen. Wordt de coaching vergoed door de werkgever, dan komen er btw-kosten bij.

 

Contact

Neem contact met me op als je een afspraak wilt maken of een vraag hebt.