Gratis Mindfulness-app
in het Nederlands

Ben je op zoek naar een goede mindfulness-app in het Nederlands? Download dan ‘De Mindfulness-App’. Beschikbaar voor Android en iOS (iPhone, iPad en iPod).

 
 

Bijna 1.000.000 keer gedownload

 

De app werd wereldwijd al bijna 1.000.000 keer gedownload, en in Nederland meer dan 200.000 keer. Nederlandse gebruikers beoordelen ‘m gemiddeld met een ruime 4 sterren (van de 5).

Geschikt voor beginners én gevorderden.

Let op! In de AppStore of via GooglePLay tref je sinds kort de Engelstalige versie aan. Wil je de Nederlandse versie, dan download je eerst de Engelstalige app en dan ga je naar: settings > language settings > Dutch.
Zo kun je switchen naar de Nederlandstalige versie. 

“Een must voor Nederlandse gebruikers.”Recensie op bezielen.nl
“Een fijne app die je helpt om mindfulness te blijven beoefenen. En de app is zoals de training van Helma: fijn en warm en deskundig!”Else (beoordeling: 9,1)
Geschreven en ingesproken door mij

Ik ben niet alleen de auteur, ook de stem van de Nederlandse teksten die je hoort in de app. Volgens een recensie op bezielen.nl ervaren gebruikers mijn stem als ‘zeer aangenaam’.

Maar als je van mijn stem genoeg hebt, kun je ook luisteren naar internationaal bekende mindfulness-leraren als:

Jon Kabat-Zinn, Sharon Salzberg, Rick Hanson, Kristin Neff, Joseph Goldstein en Jack Kornfield.

Mindfulness-app vol Nederlands gesproken oefeningen

In de app tref je de volgende door mij ingesproken meditaties aan:

 • een 5-daagse introductie in mindfulnessmeditatie (nieuw)
 • 4 geleide meditaties van 3, 5, 15 en 30 minuten
 • 1 bodyscan van 15 minuten
 • 4 stille meditaties met een klankschaal aan het begin en aan het eind

De app is eigendom van een Zweeds bedrijf. Ze bieden de app gratis aan, met de mogelijkheid om daarnaast losse aankopen te doen of een abonnement te nemen van 5 euro per maand. Daarmee krijg je toegang tot meer dan 250 voornamelijk Engelstalige meditaties, waaronder een groot aantal cursussen op thema.

 • Je kunt in de app een programma van oefeningen samenstellen

  Je bepaalt dan zelf de duur van jouw mindfulness-sessie, wel of geen geleide intro vooraf, wel of geen klankschaal aan het begin, einde of tussendoor. Etc.

 • Stuur jezelf reminders om mindfulness-oefeningen te doen

  Je kunt de app jezelf reminders laten sturen. Dan verschijnt een kort bericht in het scherm van je telefoon of tablet. Je kunt precies instellen wanneer, of de app random berichten laten sturen.Een eenvoudig, maar effectief hulpmiddel om mindfulness in je levensstijl in te bouwen.

 • Houd je meditatie-voortgang bij

  Met de app kun je ook de voortgang van je meditaties bijhouden. Zo werk je structureel aan je meditatie-doelen en ‘beloon’ je jezelf voor de tijd en moeite die je investeert in mindfulness. Zo hou je het ook makkelijker vol!

Download nu gratis
‘De Mindfulness-App’ in het Nederlands

Geschikt voor beginners én gevorderden.