Ervaringen met mijn mindfulness-trainingen

Lees wat mijn klanten vinden van de trainingen en coaching. Sommige mensen willen – begrijpelijkerwijs – anoniem blijven. Dat maakt hun ervaring niet minder authentiek.

“De mindfulness-training heeft me innerlijke rust gegeven en handvatten voor de rest van mijn leven”Tino, ondernemer (beoordeling: 8,8)
“Helma geeft ruimte om te ontdekken wat aandacht en stilte voor je kunnen betekenen. Iets waar je de rest van je leven iets aan hebt.”Sanne (beoordeling: 10)
“Ik koos Helma omdat haar aanpak niet te zweverig leek – en dat bleek te kloppen. Ze is concreet, aandachtig en praktisch”Christine, tekstschrijver (beoordeling: 8,2)
“mindfulness zorgt ervoor dat ik beter kan ‘dealen’ met wat het leven mij zoal brengt…”Anoniem (beoordeling: 9,2)
“Na de training sta ik met meer vertrouwen in mijzelf in de wereld. En durf ik meer te zijn vanuit mijn intuïtie en kwaliteiten”Ingrid, interim manager (beoordeling: 8,9)
“Life-changing”Anoniem (beoordeling: 9,1)
“Het was ook een thuisgevoel mede doordat het bij Helma thuis werd gegeven. De thee stond altijd klaar met wat lekkers erbij. Wat fijn was is dat ze niet op de tijd lette, het liep ook wel eens uit of je kon even alleen met haar napraten. En als je ergens tegenaan liep kon je altijd bellen.”Christl (beoordeling: 10)
“De compassietraining gaf me meer stevigheid en was een heel waardevolle verdieping”Barbara, beeldend kunstenaar (beoordeling: 8,7)
“Je leert echt om liefdevol naar je eigen gedoe te kijken. Minder veroordelend. Heeft me een liever mens gemaakt. Leef nu vaker vanuit mijn hart. ☺”Ingrid, interim manager (beoordeling: 8,6)
“De compassietraining dendert nog steeds in de dagelijkse praktijk door. Dat betekent dat deze diepgaand is geweest en nog steeds bijzonder nuttig. Een training waar je echt wat aan hebt.”Fokke, ondernemer (beoordeling: 9,2)
“Mijn ervaring met Helma zijn niet in een paar van zulke cijfertjes te vangen: die doen haar namelijk geen recht. Ik waardeer Helma (en de trainingen die ik bij haar volgde) zeer. Een mooi mens. Integer, eenvoudig, aandachtsvol, warm en wijs. Praktiseert wat ze predikt. Van harte aanbevolen!”Marnix, lector Hogeschool InHolland (beoordeling: 8,7)
“Bijzonder om te ervaren hoe je mindful aanwezig kunt zijn in contact met een ander. Eyeopener!”Ingrid, interim manager (beoordeling: 8,9)
“Ik zat in een groep met sterk uiteenlopende persoonlijkheden en ‘hulpvragen’ en Helma droeg er grote (en succesvol) zorg voor dat wij allen begeleid naar de plek toekonden waar we naartoe wilden gaan (ook nazorg). Mijn ervaring was dan ook zeer goed en ver boven verwachting.”Lotte, deelnemer incompany-training
“Helma weet door middel van aandachttraining rust, focus en reflectie bij je aan te brengen waardoor je tot (zelf)inzicht komt”coachee, anoniem (beoordeling: 8,9)
“Ik heb tactieken geleerd om me zelf tot rust te brengen en malende gedachtestromen te hanteren, waardoor ik positiever in het leven kan staan”coachee, anoniem (beoordeling: 9,2)
“Helma’s manier van werken kenmerkt zich door een mooie mix van nuchterheid, vriendelijkheid en humor en vormde een welkom rustpunt in een hectische periode”Essa, adviseur Innovatie (beoordeling: 9)
“Als bonus ben ik ook de tinnitus in mijn hoofd kwijt!”coachee, anoniem (beoordeling: 9,2)
“Ik kan nu beter ‘dealen’ met wat het leven mij zoal brengt”coachee, anoniem (beoordeling: 9,2)
“De mindfulness-training bij Helma Ton was op een aantal punten voor mij een eye opener en heeft vermoedelijk een burn-out bij mij voorkomen” Barbara, beeldend kunstenaar (beoordeling: 8,7)
“Wat fijn was is dat ze niet op de tijd lette, het liep ook wel eens uit of je kon even alleen met haar napraten. En als je ergen tegenaan liep kon je altijd bellen.”Christl (beoordeling: 10)
 

Contact

Voor vragen en opmerkingen kun je via onderstaand formulier contact opnemen met Helma Ton. Je ontvangt dan binnen 24 uur een bericht van mij. Dan spreken we af.