Online Mindfulness Opfriscursus

Je hebt eerder een mindfulness-training gevolgd. Bij mij of elders.
Nu wil je je beoefening opfrissen en verdiepen.
Mindfulness echt een vast onderdeel van je dagelijks leven maken.

 
 

Op maat opfrissen en een scala aan nieuwe oefeningen ontdekken

 

Je online mindfulness-opfriscursus is echt op maat. Ik ben 1-op-1 helemaal beschikbaar voor jou. In het intake-gesprek gaan we na wat je graag wilt. Naast de vier basisoefeningen die we natuurlijk kunnen herhalen, krijg je een scala aan nieuwe korte oefeningen aangereikt. In een periode van maximaal 10 weken plannen we 5 individuele sessies. Zo kun je experimenteren met wat voor jou passend is.

Je gaat op zoek naar het antwoord op de vraag ‘hoe kan ik mindfulness in mijn leven zodanig inpassen dat ik het veel meer als vanzelf, met plezier doe?
Maatwerk dus.

“De mindfulness-training heeft me innerlijke rust gegeven en handvatten voor de rest van mijn leven”Tino, ondernemer (beoordeling: 8,8)

Dus…. wil je verder nog wat aanpakken?

Al van oudsher is erop gewezen dat wij mensen te maken hebben met vijf mentale hindernissen, vijf innerlijke saboteurs. We kennen ze ook allemaal: verlangen, afkeer, slaperigheid, rusteloosheid en twijfel. Eén of meer van deze vijf zorgt ervoor dat het lastig is om mindfulness in het leven van alledag vast te houden. Dit is heel erg menselijk en het vraagt om liefdevol zelfonderzoek: hoe werken de saboteurs, deze hindernissen eigenlijk bij mij? Daar kom je achter tijdens onze online-sessies.

Op basis van het inzicht dat daaruit voortvloeit willen deelnemers vaak een bepaald thema nader uitdiepen, zoals..
 -Hoe breng ik m’n innerlijke criticus tot bedaren?
-Hoe ga ik beter om met een bepaalde angst? verslaving?
-Hoe zorg ik beter voor mezelf?
. Of een andere vraag die ze hebben.

In 5 sessies van 1,5 uur gaan we samen op onderzoek uit en krijg je jezelf weer back on track.

ik wil contact
“Ik koos Helma omdat haar aanpak niet te zweverig leek – en dat bleek te kloppen. Ze is concreet, aandachtig en praktisch” Christine, tekstschrijver (beoordeling: 8,2)
 
 
 
 
 
 
 

De online opfriscursus bestaat uit 5 sessies van 1,5 uur, met een telefonische intake vooraf. Je investering in je mentaal welzijn is:

  • Voor particulieren: € 550,- totaal
  • Voor ondernemers: € 550,- ex.btw
 
 

Interesse?

Neem dan contact op. Je zit nog nergens aan vast: eerst ontdekken we samen of deze training jou past. En wanneer je die het beste kunt volgen.

Je kunt me bellen (06 – 22 55 72 67), mailen of bereiken met onderstaand formulier. Je gegevens zijn veilig bij mij. Je hoort sowieso binnen 24 uur van mij.